Zastopa in prodaja ProSpa Maribor |  M: +386 31 404 395 | E: info@prospa.si

Splošni pogoji poslovanja

1. Varstvo intelektualne lastnine
Blagovna znamka in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane znamke. Njihov imetnik ali uporabnik licence je ProSpa, Igor Vrandečić s.p. oziroma njegovi pogodbeni partnerji. Drugim je uporaba teh znamk izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

3. Cene
Cene so izražene v EUR in vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov.

4. Naročilo in plačilo
Naročilo bomo izvedli najkasneje v 21 dneh po tem, ko ga bomo prejeli, oziroma takoj, ko bo naročeno blago v zalogi. Kupec lahko plača blago po predložitvi predračuna, po povzetju ali po dogovoru.

6. Dobava
Dobava poteka v skladu z določili, opisanimi na spletni strani, če se naročnik in podjetje ProSpa, Igor Vrandečić  s.p. nista dogovorila drugače. Naročeno blago v vrednosti  nad 100 EUR (brez DDV-jem) se dostavi kupcu brezplačno. Stroški dostave  za naročila pod 100 EUR (brez DDV) znašajo 5,00 EUR (brez DDV-ja).

7. Reklamacije
Naročnik lahko naročeno blago na lastne stroške tudi zamenja, in to v 8 dneh od datuma dobave. Ob vrnitvi mora biti blago v originalni embalaži ter ne sme biti poškodovano. Naročnik ima vse pravice, ki so določene z zakonom o varstvu potrošnikov. Za morebitne spore je pristojno sodišče na Mariboru.

8. Omejitev odgovornosti
Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave in se lahko spremeni kadar koli in brez predhodne najave. Čeprav si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke, lahko pride do napak, tehničnih sprememb, različnih možnosti dobav, sprememb programa. Tudi občutljiva tehnična narava interneta je lahko razlog, da spletno mesto ne deluje v celoti, popolnoma brez napak in neprekinjeno. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov in so simbolične. Poleg slik so navedene tehnične lastnosti izdelkov; le-te posreduje proizvajalec. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu; priložena so izdelkom.

9. Osebni in drugi podatki ter varstvo zasebnosti
Lastnik tega spletnega mesta bo s podatki, zbranimi prek tega mesta, ravnal skladno s predpisi in dobrimi običaji v poslovnem prometu. Zbrane podatke bo uporabil izključno v skladu z vnaprej opisanim namenom zbiranja.

10. Piškotki
Uporaba piškotkov na spletnem mestu prospa.si:
Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto prospa.si uporablja piškotke za normalno delovanje spletne strani in za brezosebno statistiko obiska spletne strani. S piškotki vas ne moremo osebno prepoznati. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.
Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve spremenite v vašem brskalniku.

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

ProSpa, Igor Vrandečić, s.p., Koroška cesta 65, 2000 Maribor
M: +386 31 404 395 | E: info@prospa.si

© ProSpa. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Izvedba ideArt